Smör!

"Hellre smör i fittan än fittan i smöret!"
- Citat av Nanne den vulgära

Det där var dagens dagens. Utöver dagens dagens av Nanne, så har dagen varit allmänt allmän. Inget speciellt har hänt. Istället för att behandla dagens bestyr, tänkte jag att vi behandlar något betydligt roligare. Mat! Jag och Nanne älskar mat, så här följer några av mina tips:

1. Ge kroppen det den vill ha
Du där ute som nu tror att alla jävla olika bantningsmetoder hjälper, här kommer sanningen: DET GÖR DE INTE! Det enda sättet att gå ner i vikt, är att äta mindre och motionera mera! Dagens sanning. Viktigt är också att ge kroppen det den vill ha. Speciellt för dem, som tränar. Frukt, grönt, nötter och rötter är ett jävligt bra tips. Tänk efter lite. Vad äter gorillor? Raring, det finns inga gorillor som är svaga. Om DU ger kroppen det den vill ha, kommer DU att få det DU vill ha av kroppen.

2. Skippa kolhydraterna
Vi äter mycket, mycket mer kolhydrater än vad vi behöver. Om du inte tränar, påstår jag att du ska strunta i kolhydraterna helt och hållet, för då kommer du att rasa i vikt. Det enda du behöver äta då, är protein, grönsaker och frukt. Nu känner du kanske att hela ditt liv rasar sönder och samman. Vad fan ska jag äta nu? Självklart kan du börja äta kolhydrater igen när du är nöjd med din vikt om du känner för det, men då har du två alternativ: Det första ät att träna som en idiot, och det andra är att skita minst tre gånger om dagen. Kolhydraterna måste ut på något sätt! Dessutom är det INTE bra att äta kolhydrater och protein tillsammans! Det beror på att det behövs basisk magsyra för att bryta ner det ena och sur magsyra för att bryta ner det andra. Detta i sin tur gör att syrorna slår ut varandra och det blir inget bra av det hela!

3. Mjölkprodukter är inte bra
Nu plockar jag bort ännu mer av ditt liv. Mjölkprodukter är inte bra, men det finns bra substitut. Varför är inte det bra nu då? Jo, mjölkprodukterna sätter sig på tarmludden och hindrar tarmarna från att ta upp näringen. Dessutom är människan detta enda jävla väsen på denna jord, som dricker mjölk efter det att den har vuxit upp. Snälla du, det är dags att växa upp nu.

4. Bananer förstör dina muskler
Det finns ett enzym i bananer, som förstör dina muskler i baklåret. Ät inte banan!

Ja, det var några heta tips! Om du vill veta mer om kost, hälsa och träning, så är det bara att fråga!

//Worship me, bitches!


Kommentarer
Postat av: Emmi the wise!

Tillgägg på mjöken där! KALVAR DÖR om de dricker mjölk när de blivit stora. Det visar på hur nyttigt det är! Enda anledningen till att vi inte dör är för vi byggt upp ett försvar mot det, men det gör det inte nyttigt eller mindre giftigt! Vi överlever bara!

2009-03-17 @ 14:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0