Mello - Så det kan gå!

Det är inte klokt ibland vad saker INTE går som man tror. Sarah Dawn Finer missar direktplatsen till Globen! Det trodde inte jag, men uppenbarligen några där ute i stugorna. Nu är den stora frågan:

Vem vinner Melodifestivalen 2009?


Att någon från Andra Chansen skulle vinna finns inte. Knappast juryns val heller. Då återstår det åtta bidrag. Jag stryker genast hälften av dem, vilket lämnar mig med fyra kvar. En av dessa kommer att vinna Melodifestivalen 2009:

Första: Så jävla rent och snyggt detta är!
Andra: Den vill jag INTE ska vinna, men dessvärre gör den nog det...
Tredje: Mmm, ge mig mest nu! En liten personlig favorit där.
Fjärde: Skulle nog lyckas bäst i ESC, så snälla vinn!

Nu undrar du förstårs varför jag inte skriver ut vilka dessa bidrag är. Jo, det är bara för att Emmi Bellman inte ska sno mina idéer, som hon brukar göra! Det tyska ludret! Jag kan nog ändå tänka mig att hon redan vet vilka bidrag jag syftar på i alla fall... Under två veckor ska jag jobba, jobba och jobba, för att komma fram till det jag gör varje år:
Vinnaren av Melodifestivalen!

//Worship me, bitches!

Mello

Melodifestivalen kommer återigen och jag älskar det. Dock, känns det ganska värdelöst med tanke på Norges sjukt starka bidrag, men om det är någon som har chansen, är det Sarah Dawn Finer. Om hennes show nu är så bra som det sägs, kan man ju konstatera att hon vinner hela spektaklet. Så är det.

Nanne, som även kallas för Pippi, har haft en tuff dag. En viss lärare som är ganska bra på grammtik flåsar henne i nacken! Denna lärare vill ha Nannes uppsats nu! Stackars flicka. Det som Nanne inte vet än, är hur jävla grym hon är på grammtik! Hon måste bara komma på det först.

För övrigt har jag läst den mest vidriga jävla berättelsen aller Zeiten. Franz Kafka har skrivit en berättelse, som handlar om en snubbe,som vaknar upp som en stor äcklig skalbagge! Jag vägrar härmed att läsa klart skiten. Värre blev det senare när man skulle läsa sina kamraters uppsatser, för att kunna ge varandra konstruktiv kritik på tisdag. Att det ska vara så förbannat svårt att kunna skriva. Det är ta mig fan skillnad på att skriva och kunna (veta hur man gör) skriva. Sedan blir det inte bättre av att deras uppsatser ser ut som ett slagfältet heller. Å andra sidan är det inte deras fel att jag är så mycket bättre. Det är inte alltid lätt att vara så bra som jag är, för ständigt får man genomlida alla jävla idioters påhitt.

Frågan är nu om man ska vara snäll på tisdag och göra det hela lite smidigare:
Det var bra, men det kanske skulle bli bättre om du gjorde så här...

Eller om jag ska se till att de aldrig vågar skriva något dåligt igen:
Det här är dåligt. Mycket dåligt. Det ser för jävligt ut, styckeindelningen är fel, dispositionen suger så jävla hårt, intresseväckande inledning saknas, litteraturförteckning är åt helvete. Meningsbyggnad? Interpunktion? Nyanser? Struktur? Grammatik? Vart har det tagit vägen? Släng skiten och skriv en ny uppsats, säger jag. Det är mitt tips till dig.

Det vore uppenbarligen oerhört snällt av mig att lära dem att skriva. En liten knuff i rätt riktning bara. Ja, men det ska jag göra! Vi studerar tyska och jag har hört att man är väldigt rak med att säga vad man tycker. Då kan det ju omöjligt vara fel av mig att ge dem en direkt uppläxning. Så gör man ju i Tyskland. För övrigt AVSKYR jag personer, som bestämmer att tyskar är si eller att svenskar är så. Helt jävla idiotiskt.

//Worship me, bitches!

Bahahahaha!!

Jag skrattar och tårarna sprutar varje gång jag ser det här klippet! Det här är ta mig fan det roligaste jag någonsin har sett! Alla borde få ta del av detta och snäll som jag är, så sprider jag glädje:

http://www.youtube.com/watch?v=O0dybAaZWuI&NR=1

//Worship me, bitches!


Oh la la

Först och främst måste jag bara säga att mina BEN är väldigt tunga just nu. Träning, träning och träning, men tack för att det är vilodag imorgon. Man får inte slita FÖR mycket på superstjärnor på det här viset. Resten av dagen har inte varit så himla jävla produktiv. Jag och Nanne var i stan. Nanne köpte massor med böcker och jag försökte hålla mig i skinnet, men naturligtvis kommer jag hem med en jävla tröja i alla fall. Vi har blivit förälskade också. Jag visste redan att det jobbade en heting på Game här i stan, men det var först idag som jag verkligen insåg att det är den hetaste jävla människa jag sett! Naturligtvis kutade vi runt inne på Game, enbart för att få oss en närmare titt. Sedan gick vi och åt, och kutade fram och tillbaka ett par gånger utanför butiken innan vi begav oss hem.

Åh, nu förstår jag hur den där Werther kände sig. Du som är välutbildad förstår naturligtvis att syftar på "den unge Werthers lidande" av Goethe. En jävla skitbok förresten. Hur som helst har jag bara en sak och säga om denna vackra och perfekta skapelse: GE MIG MEST NU!

Herrejävlar, vad jag är trött.

//Worship me, bitches!

Kioskvältare

Ja, gott folk! Jag ska börja med att förklara rubriken på detta konststycke, som jag nu skriver. Ordet "kioskvältare" myntades av den numera ökända Maggan, som regerar bland de, som dinglar under mig i näringskedjan. Det hela började vid ett runt bord någonstans i F-huset. Här hade den ständigt positiva (alla utom Kristina) studiegruppen samlats för att tillbe mig, den allsmäktige. Vi diskuterade djävulens bok, deutsche Literatur in Epochen och fattar ni inte vad det betyder, så är ni välkomna att undervisas av mig. Kort och gott, så här gick det till:

Erik: Det är ju inte den mest intressanta boken kanske
Maggan: Nej, den är ju ingen kioskvältare direkt

Nej, det är ta mig fan inte en viss blondin i Falköping heller! Har man inte lärt sig att hitta i en stad på 15 000 jävla invånare, där man tillbringat en hel del tid under sitt liv och numera bor där, så är det inte kul att FAKTISKT vara blond. Jag har bett en bön för denna kvinna, och ja det är en kvinna. I sin blogg, som finns länkad i tidigare konstverk, berättar hon om en händelse, där hon inte hittar till jobbet. Jag gillar inte lågutbildade människor.

Fortsättningsvis kan jag berätta att jag idag har tränat styrketräning, vilket min tränare fann lämpligast. Ja, så mycket mer spännande har det inte hänt. Utöver att Nanne, ja tro det eller ej, har varit och TRÄNAT! Det kommer som en chock för oss alla, men med rätt inspiration, det vill säga moi, så har hon kommit upp sig här i världen. Jag gissar att hon knappt kommer att kunna gå imorgon. Ska bli mycket intressant att se. Dessutom tycks hon ha drabbats av hybris. Vissa inser inte sin plats i samhället. Jag avslutar här.

//Worship me, bitches! 

Sprintpass!

Denna dag har varit tämligen bra! Jag tänkte börja med att berätta om min träning. Idag körde jag ett sprintpass, och det hela började med den här konversationen:

Jag: Vad tycker du att jag ska köra idag?
Tränare: Du tränade inte igår?
Jag: Nej
Tränare: Du tränade inte i måndags?
Jag: Nej
Tränare: Då ska du köra sprint idag
Jag: Okej

Om det nu är någon som är väldigt nyfiken och absolut måste veta hur ett sprintpass kan se ut, så lovar jag att jag ska ge en utförlig utläggning om hur det kan gå till.

Innan det var träning, så var det fullt ös på universitetet. Dagen till ära hade vi Literatur- und Kulturgeschichte (Litteratur- och kulturhistoria). Som vanligt var underhållningsvärdet lågt. Angela attackerade och berättade engagerat om hur de tyska författarna flydde landet under början av 1900-talet. Under lektion förekom så kallade referat, där en författares liv ska sammanfattas och idag var Helene en av dem, som skulle göra sitt framträdande inför klassen. Avslappnat och bra. Dessutom noterade Nanne den lilla gråa klänningen, som Helene hade. Ja, där bor fashion! Men betänk att det är grönt och marinblått som gäller i vår! Efter Helene var det Maggan, den för evigt unga pensionären som studerar tyska för nöjes skull. Känn på den! Maggan gick upp inför klassen och pulvriserade! Aah, geile Sau! Som pensionerad lärare körde hon sin pedagogiska och lugna stil. Maggan is fierce, fabulous and flawless! Ta en titt säger jag:

Bilden är tagen hemma hos Maggan, när hon bjöd oss på middag precis innan jul, för att fira vår seger över höstterminen.

Tagna av detta gick jag och mina tjänare till Tufvan för att äta av de utsökta baguetterna, som tillverkas där. Mitt på campus. Helt underbart. Fantastiskt.

//Worship me, bitches!


Dagens bestyr!

Naturligtvis kan jag inte under några omständigheter utelämna vad denna dag har innefattat. Jag ska återge ett par riktigt trevliga ögonblick!

Nej, förresten... jag börjar med gårdagens lilla schlager-chock! Min käre vän Fredrik Kempe (ja, jag känner honom) erbjöd sig att fixa biljetter till delfinalen i Malmö nu i helgen, vilket fick mig som är en schlagerlover att studsa av glädje. I ett senare skede trillade jag av stolen, då han sa att jag var välkommen på artisternas efterfest också. Kan man tacka nej till något sådant!? Nej, absolut inte. Men det gjorde jag i alla fall. Nu undrar du självklart varför. Därför att jag inte vill hitta mig själv på en gata i Malmö, då herr Kempe har övergivit mig. Jag tänker inte ta några risker. Istället försöker han nu få mig att komma till Andra chansen i Norrköping, där han har erbjudit sig att fixa ett dubbelrum... Kändisar turns me on!

Nu åter till verkligenheten. Dagen har bestått av två seminarier; en i grammatik och en i språkhistoria, där vår allas egna Evald har varit i extas. Evald är en snubbe på 82 bast, som fortfarande undervisar på universitetet! Dessutom är han som ett jävla uppslagsverk! Grammtiken var helt okej, som vanligt ägde jag ut alla när jag på ett utmärkt sätt förklarade skillnaden mellan ett demonstrativt och determinativt pronomen i tyska. En bagatell. Senare var det dags för språkhistoria, vilket borde vara väldigt kul, men eftersom jag var trött, så fann jag detta för tillfället plågsamt. Evald som lever för detta förklarade hur diverse tyska ord har bildats. Stolt läste han upp Fader Vår på fornhögtyska. Mycket nöje i det hela. Han var naturligtvis tvungen att berätta att han har läst bibeln på gotiska och en jävla massa andra språk... Språk som inte finns längre. Den här gubben kan behärska och förstå sexton språk! Mmm, geile Sau! Hur som helst, så fick föreläsningen en vändpunkt:

Evald (på tyska): Man ska inte smaka på allting, då kan det gå dåligt!

Nanne tittar på mig och både bryter ihop då jag vid ett tidigare skede har tillkännagivit mina synder, som just precis handlade om vad man ska smaka på och inte smaka på!

Ja, så det kan gå! Stop! Look! Listen! And lern!

//Worship me, bitches!

Så här är det!

Gott folk! Det har skett ett oerhört stort missförstånd! Min käre kollega Bellman tror att jag riktar min kritik mot kvinnor i tidigare inlägg, då hon på sin lilla blogg tar upp detta. Bellman, min vän, nej så är det inte. Det är så att det inte är kvinnornas fel att de föddes med en så kallad vagina. Kvinnor är ytterst smarta varelser, som försöker ta sig upp i samhället genom att använda sig av män, som luras av deras skönhet. Ytterst smarta som sagt. Min kritik är riktad mot de män, som faller för dessa knep. Män som inte inser att de skulle ha det så mycket bättre med en annan man och nå nya framgångar. Så här lyder kvinnornas ledord:

Framstjärten är ett hål att hylla!
Framstjärten är ett hål att fylla!

Om vi nu går vidare i diskussionen och ställer oss frågan: Hur vet vi att det är bögar som lyckas här i samhället? Ja, svaret på den frågan är att vi är de enda som syns och hörs i samhället så fort homosexualitet kommer på tal. Hört talas om de rosa pengarna? Det här uttrycket har skapats, eftersom det är känt att homosexualla män är framgångsrika och tjänar pengar. De sitter ofta på högt uppsatta positioner. Varför? De anses ha en hög socialkompetens, helt enkelt. Vi kan ta det här vidare genom att fråga sig själv hur många kända flator man känner till i förhållande till kända bögar. Flator tar ingen plats i samhället. Jag måste bara få säga en sak här... JAG FATTAR INTE HUR MAN SOM KVINNA VILL LEVA MED EN ANNAN KVINNA! Här däremot ser vi en tydlig kritik riktad mot flator. Enda gången då dessa varelser kryper fram, är under Prideveckan, och då kryllar det av dem! De är ta mig fan överallt! Därför uppmanar jag alla bögar att vara snälla mot flatorna, för de vill vi inte ha emot oss! Skulle de få för sig att utrota alla homosexuella män, skulle de lyckas. Vi måste hålla flatorna på vår sida, om vi nu skulle få för oss att gå ut i krig. Stridsflator bör INTE underskattas!

Nu hoppas jag att du har lärt dig något om livet. Bellman, jag hoppas att du inte misstolkar detta tydliga budskap. För att visa min naturliga artighet, gör jag lite reklam för min väns blogg här:

jagtankermedminklitoris.blogg.se

//Worship me, bitches!

ESC 2009

Som många kanske vet är det Eurovision i mitten av maj. Den här gången i Ryssland, vilket är inte känns sååå jävla kul, men vad fan ska man göra åt det! Det jag vill säga med detta inlägg, är att jag har hittat min favorit. Alexander Rybak som representerar Norge har själv skrivit låten "Fairytale", som är ett jävla mästerverk. Oklanderligt bra är den. Eftersom jag vill sprida glädje och fred, så länkar jag till Alexanders finalframträdande vid de norska uttagningarna. Njut kvinnor och män!

http://www.youtube.com/watch?v=jTdndLFY3W0

Min käre kollega Emmi Bellman har även hon hyllat denna låt, efter det att JAG har tipsat henne om detta. Om ni skulle få för er att hon är den som har hittat denna skatt, så är det FEL! Jag är den som ska ta åt sig äran, och det gör jag.

//Worship me, bitches!

Hallo!

Hej hej!

Välkommen till en ny blogg här i världen!
Det här en blogg för alla dem, som är fierce, fabulous and flawless. Jag själv är störst, bäst och vackrast, men det är ju en helt annan sak. Jag är en superstjärna inom svensk friidrott och sopar banan med de flesta. Det gör jag naturligtvis inom de flesta områdena. Ingen är så bra som jag i denna värld. Jag är ett språkfenomen av sällan skådat slag, vilket naturligtvis innebär att det blir väldigt pinsamt när jag stavar fel. Å andra sidan är jag inte mänsklig; lite mer åt det gudomliga hållet. Tyska är en av alla mina kunskapsområden i denna värld, där jag härskar. Ich bin ein Weltberherrscher, som jag brukar säga på tyska.

Vi ska också reda ut vissa begrepp. Jag är man som gillar män. Att vilja vara med det svagare könet i samhället skulle aldrig falla mig in, vilket gör det helt obegripligt med män som suktar efter detta. Mycket svaga varelser. Manligt ska det vara.

Nu känner jag att vi kan gå vidare här! Jag tänkte nu berätta om en sjukt kul grej, som jag och min vän Nanne diskuterade. Samtalet utspelar sig efter ett seminarium i konversation, där både jag och Nanne håller på att gå i taket av en kamrats hemskt dåliga uttal:

Nanne (frustrerad): Jag klarar inte av det! Det låter bara fel när hon pratar tyska! Typ som tyska med bosniska!
Jag: Men hon är ju från Bosnien...
Nanne: Ja, jag vet, men hon får INTE bli lärare, stackars ungar!
Jag: Haha, nej det är kanske inte det lämpligaste!!

Båda två skrattar och går vidare. Efter en stund:

Jag: Vet du vad som är det komiska i det hela?
Nanne: Nej?
Jag: Att hon ska bli svensklärare också, bahaha!!

I det här skedet bryter båda ihop och skrattar så att vi får ont i magen.

Ni förstår, både Nanne och jag är språkfascister, men vi försöker vara snälla. Bahaha, vilket för övrigt leder mig in på något annat sjukt kul! Jag kan ju säga att jag gjorde bort mig så jävla hårt. Det var en kille som stötte på mig, som verkligen INTE kunde stava, vilket gjorde att jag gick i taket! Såhär gick det till:

16.47 2008-12-01 skrev kallesvensson:
tjenanrel äget med dig en trist kväll os mdenna då

16.56 2008-12-01 skrev jag:
Det är bara bra!

17.01 2008-12-01 skrev kallesvensson:
ok göttdet jag börjapigna till nu men dettog tid kan ajg äsga nu siter jag och bara slappar lite
vad händer hos dig då

17.15 2008-12-01 skrev jag:
Jag sitter och pluggar lite jag.. själv?

17.17 2008-12-01 skrev kallesvensson:
ok låter ju inte så kul kankse elelr jag kom hem fånr jobbet öfrenstudn sne siter och slapar och tittar runt lite helt änket bara
vad pluggardu

17.20 2008-12-01 skrev jag:
Ursäkta mig, men jag har jättesvårt för att läsa det du skriver och jag undrar om du någon gång har hört talas om interpunktion? Tyvärr finns det inget värre än folk som inte kan skriva eller stava... Som du då kanske förstår pluggar jag språk och jag är en språkfascist.

17.41 2008-12-01 skrev kallesvensson:
ok sorry jag har dyslexi

Haha, så himla pinsamt! Men så kan det vara ibland!

//Worship me, bitches!

RSS 2.0